© Alle illustraties, teksten en andere inhoud teken en schrijf ik zelf: alles is auteursrechtelijk beschermd.

Meer eten-gerelateerde dingen

Ik kan niet alles kwijt op een pagina, orde moet er toch een beetje zijn. Vandaar deze aparte pagina voor ontwerpen die met eten te maken hebben, die zelfs eten kunnen zijn, maar die niet per se iets voorstellen dat eten is. Hopelijk is dat duidelijk!

Bordje met erwt

Boerenbont bord, plate

Een erwt op een bord. Ik moet opeens aan de borden van oma en opa denken, wat waren dat nou ook weer voor borden???

Koffie

Koffie met een koekje

Koffie en koekie. Gewoon omdat dat een lekkere combinatie is.

Melkfles

Melkfles met verschillende kleuren achtergrond.
Melk flessen met telkens andere kleuren achtergrond en toch ook een beetje meerdere achtergronden tegelijk, nou ja, gewoon gezellig en leuk.

Ramekin

Dessert kommen die mijn moeder van haar baas kreeg.

Deze kom maakt deel uit van een setje van drie. Mijn moeder kreeg ze toen ze ging trouwen, van haar baas. Dat was een hertog, ze verkeerde in goede kringen 😊

Strohrum

Stroh rum in een fles.

Stroh rum, oh jeez ik heb hier ook een verhaal over maar dat is te lang om zomaar hieronder te schrijven. Maar het zorgt er wel voor dat ik nu weer moet lachen.

Tomatensoep

Tomatensoep

Tomatensoep op een bordje. Deze vinden de cursisten altijd intrigerend en ze vragen vaak hoe ze dit zelf kunnen maken. Wel: je kunt het al na vier lessen Illustrator, heus! Lekker tekenen! Ik leer je alles wat je ervoor nodig hebt.

Bierflesje

Een bierflesje, had ik gewoon zin in.

Een bierflesje, gewoon omdat het kon en ik had zin om het te tekenen.

Erwtensoep

Erwtensoep

De oh zo Nederlandse erwtensoep. MAARRR; in een oh zo Belgisch bord! Want het ontwerp is van Royal Boch, het is zelfs al heel oud.

Jeetje al de derde illustratie met erwt. Maar goed. Een dikke soep met knakworst, pardon rookworst erin. Ik ben vegetarier dus sja, ik maak hem dan met de vegetarische worst, of lekker zonder!.

Oma's bordje

Het bord van oma

Kijk, als ik dan toch bezig ben met bordjes...

Ik vond nog een bord van mijn oma! Dus ik heb het getekend. Ik weet nog dat ik zo'n drie jaar was en in de sperziebonen zat te prikken omdat ik dacht dat ze echt waren. En later, toen ik vier was, prikte ik erin en dacht 'Oh die waren niet echt' en ik schaamde me wat, hopend dat niemand me had zien prikken.

Chocola

Chocolat

Ik vond pure chocola altijd het lekkerste maar mijn broers en zussen wilden altijd melkchocola. Ach ja, zij namen ook altijd chocoladeijs en ik citroenijs.

Wij Fransen doen dat lekker op brood. Wat? Nou, gewoon een reepje. Mmm... Lekker op stokbrood, met wat boter. Gek? Het is maar net wat je gewend bent.

Cupcake

Een cup cake voor een cursiste

Ik vond het altijd leuk om cupcakes voor cursisten en anderen te tekenen als ze jarig waren, dan zette ik die op hun Facebook of ik stuurde hem per mail, de cupcake was dan speciaal voor hen. Ze werden steeds uitgebreider...

Ik heb er nu geen tijd meer voor. Maar ze blijven wel leuk om naar te kijken.

Komt snel

Komt snel.